top of page
Læseundervisning, Læsevanskeligheder, Hjælp til læsning, Ordblind, Ordblinde, Læsning, Alkalær, Alkalær midt/vest, Alkalær skive, Alkalær herning, Alkalaer, Alkalaer midt/vest, Alkalaer skive, Alkalaer Herning, Hjælp til at læse, Hjælp til læsningen, Svært ved at læse, læsetimer, læsebesvær, hjælp til læsning i skiveområdet, hjælp til læsning i skive, hjælp til læsning i herningområdet, hjælp til læsning i midt/vest, hjælp til at læsning i skive-området, hjælp til læsning i herning-området, hjælp til at læse i skiveområdet, hjælp til at læse i herningområdet, hjælp til at læse i midt/vest, hjælp til at læse i skive-området, hjælp til at læse i herning-området

Succeshistorier

Da flere af mine børn er ordblinde, har jeg i årenes løb brugt rigtig mange timer på at hjælpe dem med at lære at læse. Det har været svært at se den store effekt af den daglige læsetræning, og den hjælp, mine børn har fået i form af specialundervisning 1 til 2 timer ugentlig, har heller ikke set ud til at have den store effekt. Jeg er ikke tidligere blevet sat ind i, hvad der er blevet arbejdet med, så det har ikke været muligt at arbejde videre med noget derhjemme. Resultatet har været, at jeg har skullet bruge næsten lige så lang tid på at motivere dem til at komme i gang med lektierne, som det det har taget at lave dem.

Det Alkalær forløb, som min datter har deltaget i, er absolut det bedste, jeg har set på området.......Det er rigtig godt, at jeg som forælder bliver sat ind i præcist, hvordan jeg skal hjælpe hende.

Det giver mod og motivation for hende, at hun oplever, at det faktisk virker! Det virker logisk, at man starter med fundamentet og så bygger ovenpå. Resultatet er, at hun hele tiden bliver præsenteret for opgaver, hun kan klare. Det giver hende mod og lyst til at arbejde videre.

Alkalær forløbet har langt større effekt end 1-2 timer ugentlig specialundervisning. Alkalær giver mig en tro på, at børnene får lært at læse trin for trin.

 Mor til L
"Helle og Lone har hjulpet Zabina op på et højere niveau i læsning og stavning. Zabina gik fra 30 ord til 73 ord i minuttet. Vi er meget tilfredse med undervisningen, og Zabina har altid været glad for at komme ud til Helle og Lone. Jeg vil helt klart anbefale Alkalær til andre børn."
Mor til Zabina
Moster til K
”Primo marts startede vi hos jer, uden at sætte forventningerne for højt, men med et forsigtigt håb om, at 'K' kunne rykke bare en lille smule. Nu skriver vi ultimo april og hvilken forvandling 'K' har gennemgået! En pige, der nu har fået nogle værktøjer, der hjælper hende. Det har gjort en kæmpe forskel, både hvad angår troen på egne evner, der selvsagt har fået et løft, og lysten til at lære. At starte med Alkalær hos jer, har helt klart været det bedste, vi har gjort for 'K'."
Mor til Niklas
”Vores dreng er bare blevet SÅ dygtig til at læse - Det er simpelthen den bedste investering, vi nogensinde har gjort.”
Mor til Katrine
"Det har været det bedste, vi har gjort for Katrine. Det er bare synd for dem der ikke har muligheden for at betale. Den her måde skulle man undervise på i folkeskolen. Mange tak."
bottom of page